18. kesäkuuta 2016

Vitamin toys


Vitamin Toys yhtiö perustuu Viron Tallinnaan, joka tuottaa pieniä karkkiraha-leluja.

Vitamin Toys company bases itself in Estonia's Tallinn, which produces small pocket money toys.


^ Vitamin Toysin lelut on niin IHQUJA. Hevosotuksiakin on niin montaa eri sorttia ja jokainen on uniikki omalla tavallaan. Jokaisessa paketissa on yksi figuuri, infopaperi ja kuivattua ananasta.
Itse löysin Vitamin Toys paketteja Tallinnan Kaubamajan ruokaosastolta ja Prisman kassoilta, sekä Selver marketeista on näitä löydetty.

^ Vitamin Toys' toys are so CUTE. There is so many different horse creatures and everyone of them is unique in their own way. Each package contains one figure, info paper and dried pineapples.
I found these in Estonia from Kaubamaja's food section and Prisma's cash registers, also Selver market has these.

^ Baby pets: Sniffing noses sarjassa on suloisia eläimiä. Muistuttavat hyvin paljon Littlest Pet Shop figuja. Oikealla oleva kani on taas Fox Stories: Hello friends sarjasta.

^ Baby pets: Sniffing noses series has adorable animals. They are very similar to Littlest Pet Shop figures. Rabbit on the right belongs to Fox Stories: Hello friends series.

^ Erilaisia lohikäärmeitä Fox Stories: Dragon Valley sarjasta.

^ Different kind of dragons from Fox Stories: Dragon valley series.

My Lovely Horsies - Moon Beauties
^ Hevossarjat ovat näistä kaikista VT:n leluista suosikkejani ja myöskin syy miksi halusin näitä saada käsiini.

^ Horse series from all of these VT toys are my favorite and also the reason why I wanted to get my hands on these.

My Lovely Horsies -  Velvety ponies
^ Nukkapintaisia, sain paljolti samoja, mutta sitten kaksi paria ovat kumminkin vielä variaatioita, ettei aivan samoja kumminkaan ole.

^  Flocked, got mostly same ones, but then I got couple pairs which have variations, so they are not exactly same in the end.

^ Melanyllä on erillinen hattu.

^ Melany has a separate hat.

1 kommentti:

  1. Kuivattua ananasta? Ei vitsit! Nuo hevoset ovat ihan mahtavia ja koko konsepti kuulostaa enemmän joltakin japanilaiselta viritykseltä kuin virolaiselta. Nyt Tallinnan ostoslistallani on jotakin lisää.

    VastaaPoista