26. tammikuuta 2015

Kawaii Box - November 2014

On jo joulukuu.. mutta voin silti kirjoittaa vielä marraskuun Kawaii Boxista! :D

It’s already December.. but I can still write about november’s Kawaii Box! :D

^ Minun piti ottaa kaikki kuvat kiiressä kun paketti tuli samana päivänä jolloin minun piti lähteä Helsinkiin muutamaksi päiväksi ja tietysti halusin ottaa tavaroita jo samantien käyttöön.

Vasemmalla on koristeippiä jossa on vaaleanpunaista pitsikuviota. Rannekoru on tehty muovisesta vetoketjusta jonka voi avata ja värit ovat pirtsakan neon pinkki ja vihreä.
Kännykkäkoruna on aivan ihanan herkullisen näköinen macaron leivos jonka päällä kaikkea pientä ja söpöä herkkua koristetta.

Suosikkini on kermanvärinen kissa-avaimenperä joka on roikkunut olkalaukussani siitä asti kun sen sain. Ovat vain ikävästi kopioineet Pusheen kissaa ja tämähän ei ole virallinen tuote.
^ I had to take pictures in a hurry since I was just leaving to Helsinki for few days and I of course wanted take some of the items to use right away.
 On the left there’s decorative tape with light pink lacey pattern. Bracelet is made of plastic zipper you can open and colors are radiant neon pink and green.
Dangler this time is very delicious looking macaron pastry with all kinds small and cute stuff on top.


My favorite is the cream colored soft cat keychain which has dangled from my shoulder bag since I got it. Shame they have copied Pusheen the cat and this is not an official product.
^ Pusheen kissa
Pusheen the cat

^ Sukat! Sanrion My Melody hahmolla kuvioitu, ovat kylläkin lasten kokoa ettei minulle mahdu, mutta voihan niissä jotain muuta pitää. Pullosukka?
Ja lisää tarroja! Suloisia pehmoisia pandatarroja ja Pockythan te tiedätte. Keksitikkuja jotka on kuorutettu maitosuklaalla tai muun makuisilla suklailla.
^ Socks! With Sanrio’s My Melody character, they are child sized so they don’t fit me, but you can keep something in them. Bottle socks?
And more stickers! Adorable soft panda stickers and Pockys you already know. Biscuit sticks coated with chocolate or other all kinds of chocolates.
^ OMG! Pehmeä kuminen avaimenperä ja pikkuisia muistilappuja. :3
^ OMG! Soft rubbery keychain and tiny sticky notes. :3
^ Viimeisenä lammaskalenteri jolla on joka kuussa erilainen ilme.
^ Lastly a sheep calendar which has different expressions for every month.
Original posting date 09.12.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti