23. tammikuuta 2015

Blokkeja, blokkeja kaikkialla - Blocks, blocks everywhere


Minecraft!
Aloin pelaamaan vuonna 2011 keväällä, versiota 1.3 beta.
Olin muistaakseni kuullut siitä aiemmin, mutta innostuin kokeilemaan peliä sen jälkeen kun youtubessa näin sitä pelattavan ja loppu onkin historiaa. Olen pelannut tunneissa ties kuin monta päivää ja pelaan sitä vielä tänäkin päivänä, joten kaikki Minecraftiin liittyvät tuotteet ovat lähellä pelaajasydäntäni.

Minecraft!
I started playing it in year 2011 during spring time, version 1.3 beta.
I remember I might had heard about it earlier, but I got into playing it after seeing it being played at youtube and the rest is history. I have played the game for hours, counting into multiple days, probably couple of weeks worth of gameplay and I still play it today, so all the minecraft products are close to my gamer heart.^ Ja tässä kaikki koossa paketeista poistettuna.

^ And here’s everyone out of their packages.

^ Kyläläissepän mukana tuli alasin ja päällään tumma sepän essu. Steve hahmolla on päällään timanttiarmori sekä erillinen kypärä, timanttimiekka ja timanttimalmiblokki.

^ Villager blacksmith came with an anvil and dark colored apron. Steve has diamond armor on and seperate helmet, diamond sword and diamond ore block.

^ Eläimet vastaavat oikein hyvin peliversioitaan, kooltaan ja väritykseltään.

^ Animals reflect their game counterparts really well.

^ Eläimillä on artikuloidut päät ja jalat. Lampaalla ja possulla jää hassusti pään takaosa paikalleen sillä ne ovat osa kehoa eikä päätä, joten näky on hupaisa.

^ Animals have articulated heads and legs. Sheep’s and pig’s back part of the head stays in place since they are part of the body, so it’s a rather silly sight.

^ Jostain syystä lampaalla on jaloissa jousitus, pelissähän ei mitään tälläistä esiinny.

^ Sheep for some reason has springs in it’s legs, no such thing appears in the game.

^ Koiran häntää voi liikuttaa sivuttain vaikka mielestäni parempi vaihtoehto olisi ollut ylös ja alas liikuttamisen mahdollisuus sillä pelissä näet kuinka paljon terveyttä on jäljellä hännän korkeudesta. Ocelotin ja kanan jalat ovat staattiset. Kanalla on sama ongelma päänsä kanssa kuten lampaalla ja possulla, mutta sillä onkin pienet suloiset liikuteltavat siivet. :3

^ You can move dogs tail sideways, but I think it would had been better idea to have tail move up and down since in the game you can see how much health is left by how high tail is standing up.
Ocelot’s and chicken’s legs are static. Chicken has the same problem with head as cow and pig, but chicken has the cutest wings evar. :3


^ Ocelotin häntää voi liikuttaa eri suuntiin ja kiertää ympäri.

^ Ocelot’s tail can be moved around and rotated.

Siinä siis uusimmat Minecraft figuurit. Tällä hetkellä minulta nyt puuttuisi setti jossa on Steve ja valkoinen hevonen, mutta uusia settejä on vielä tulossa jatkossakin kauppoihin, että ei muuta kuin odottelemaan~

So here’s my newest Minecraft figurines. At the moment I’m missing set with Steve and white horse, but new sets should be arriving to shops later on.

Original posting date 21.10.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti