12. maaliskuuta 2016

Aarrelöytöjä osa 5 - Treasure findings part 5

Nyt on pakko vähän hehkuttaa kun tein kivoja löytöjä, mutta ensin haluan mainita aiemmin löytämäni feikki britains hevosen.
Onnistuin vihdoin löytämään sini-pinkki-valko-version kahden normivärisen hevosen jälkeen vaikkakin se on eri rotua kuin aiemmat. :D Olen niin ilunen

I really have to show off what neat stuff I found, but first I want to mention about previously found Britains horse fakie.
Finally managed to find the blue-pink-white-version after two normal coloured horses even thought it's different breed from the other two. :D I'm so happeh~


^ Ehdin tästä nähdä vain vilauksen ja tiesin heti kyseessä olevan Chap Mein Vasarahai merirosvot sarjasta.
Chap Mei sarjan figuja on nykyään hirmu kiva löytää.

^ I only managed get a glimpse and I right away knew it being a Chap Mei Hammer shark from the Pirate series.
Finding figures from Chap Mei series nowadays is really fun.

^ Lisää Chap Meitä, yasssss
Gargoilikoira on yksi jota olen toivonut joskus löytäväni ja tätä vesipuhvelia en olekaan ennen nähnyt, luulen sen kuuluvan Safari-sarjaan.

^ More Chap Meis, yasssss
Gargoyle dog has been one I have hoped to find one day and I have not seen this water buffalo before, I believe it belongs to Safari series.

^ Ostin sekalaisen eläinfiguuripussin vaikka en suoranaisesti nähnyt mitään tosi kiinnostavaa, mutta se näissä lelupusseissa aina on että ne sisältävät yllätyksiä ja tässä pussissa olikin mukana Britainsin eläinfiguureja.
Britains tuotti muovisia pienfiguureja Englannissa 70-luvulta 90-luvulle asti.

^ I bought a bag of various animals even when I didn't see anything interesting in particular, but the case with toy bags are they contain surprises and this bag had Britain's animal figurines.
Britains produced small plastic figures in England between the 70's until 90's.

^ Vasemmalla sievä Lego heponen joka tuli eläinpussissa mukana ja erillisinä löydetyt AAA:n skorpioni ja kaksipäinen luurankolintu. Oli pakko ostaa kun oli niin coolin näköinen. :P

^ Left horsie is by Lego which came with the animal bag and seperately found AAA's scorpion and two headed skeleton bird. It looked so cool I had to buy it.

1 kommentti:

  1. uuuuuu :3 ihanat nuo heposet! Itsekkin olen nyt ruvennut poimimaan talteen noita kun vaan löydän.

    Tuon Vasarahain näin vastikään kirppiksellä, en ostanut mutta jäin kamalasti miettimään kenen valmistama se on, mutta nythän se selvisi! X) Chap Mein eläinhahmot ovat kyllä ihanan erikoisia, harmi vain ettei niitä löydä tarpeeksi usein kirppiksillä

    VastaaPoista