9. helmikuuta 2016

Pääsiäinen lähestyy~ I Easter is coming~

Tokmanneihin ja varmaan muuallekin (en tiedä vielä) on tullut tavallisten Kinder-munien mukana/sijasta tyttö-versioita Kinder suklaamunista. Monissa muissa Euroopan maissa tyttö ja poika-versioita on ollut saatavilla vuosia, mutta tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta kun näitä löytyy Suomesta. Muistin juuri että pari vuotta sitten löysin kumpiakin versioita Kärkkäiseltä, silloin aiheena tytöillä oli Barbie.

Minähän innostuin heti kun sain vihiä että nämä sisältävät Palace Pets figuureja ja kyllä minä aina muutenkin, etenkin pääsiäisen aikaan ostan Kinder-munia kun ovat halvempiakin silloin. Suosikkejani ovat erilaiset eläinfiguurit.

Girl versions of Kinder eggs have appeared to Tokmannis and probably in some other stores.
Many other Europen countries has alredy had girl and boy versions on sale for years, but to my knowledge this is first time they can be found in Finland. Just remembered I found both version from Kärkkäinen couple years ago, girl's then being Barbie themed.

 Well I certainly got interest when I heard them containing Palace Pets figures and I do buy Kinder eggs anyway, especially in easter times since Kinders are cheaper during that time.
My favorites are animal figurines.

^ Suosikkejani joita olen munista löytänyt.

^ My favorites I have got.

^ Tähän mennessä olen onnistunut saamaan Treasuren, jolla mukana peili. (vasemmalla)
Oikealla on viimevuoden Palace Pets-munasta saatu versio Treasuresta.

^ Treasure with a mirror is the only one I have gotten for now. (Left one)
On the right is last year's Treasure from Palace Pet egg.


1 kommentti:

  1. Taas on se ihana aika vuodesta kun pääsiäismunat saapuvat kauppoihin! <3 Ystäväni vinkistä kiersin sitten parit kaupat, Prismassa oli tosi kiitettävästi vaikka mitä suklaamunia, Cittarissa vähemmän mutta muistaakseni siellä oli Muumi-aiheinen suklaamuna mitä Prismassa ei ollut. Tokmannilla en päässyt käymään. ^^' Nuo Palace Petsit on tosi suloisia. <3

    VastaaPoista